top of page

Mathilde Wantenaar

Crowdfunding mini-opera: Dear Professor EinsteinOp 28 mei 2022 vindt de eerste editie van SNAAR Festival plaats in TivoliVredenburg. Dit nieuwe festival brengt prachtige muziek en spannende wetenschap samen in unieke voorstellingen, speciaal voor SNAAR gemaakt door musici en wetenschappers. Een ode aan de nieuwsgierigheid! Tijdens de eerste editie staat een van de bekendste wetenschappers ooit centraal: Albert Einstein. Naast geniaal wetenschapper was hij ook violist en een groot muziekliefhebber. Initiatiefnemer van het festival en violiste Merel Vercammen vond bijzondere briefwisselingen tussen Einstein en kinderen. Einstein wist kleine, maar ook grote vraagstukken van kinderen met wijsheid én eenvoud te beantwoorden. Geweldig materiaal voor een mini-opera, die tijdens SNAAR in première zal gaan: Dear professor Einstein.

Wil jij ons helpen? We kijken ernaar uit Dear professor Einstein te kunnen delen met publiek. Maar het componeren, produceren en uitvoeren van zo’n voorstelling is kostbaar. We zijn heel blij dat we steun krijgen van een aantal fondsen, partners en sponsoren, maar we zijn er nog niet. Wil jij ons helpen om deze bijzondere mini-opera te realiseren? Steun dan hier onze crowdfunding op Voordekunst! Bekijk hiernaast de leuke tegenprestaties, als dank voor jouw steun! Wat dacht je bijvoorbeeld van een exclusieve meet-en-greet, een speciaal voor jou gemaakte improvisatie of een privéconcert van Merel Vercammen? Heel veel dank en hopelijk tot ziens bij de eerste editie van SNAAR Festival!

Wil je op de hoogte blijven van dit project? Volg SNAAR Festival dan op Instagram, Facebook en Twitter, of schrijf je in voor de nieuwsbrief via onze website! Kaarten voor SNAAR Festival kan je bestellen bij TivoliVredenburg.

Comments


Mathilde_PCC_VGilstPhotography_2 Lage kw
bottom of page